Leden

Wielervereniging La Rochelle is in 2013 opgericht en heeft vooralsnog 8 leden. 6 leden fietsen de Obesitas Cycling Tour (Parijs – Roggel) en 2 leden houden zich voornamelijk bezig met het organiseren van diverse activiteiten en het besturen van onze vereniging.

MAAR NIEUWE LEDEN KUNNEN ZICH OOK AANMELDEN ! !

Na de finish van de Obesitas Cycling Tour gaan we elke zondagochtend wielrennen of mountainbiken. Ook zullen we af en toe een bezoekje brengen aan het mooie Zuid Limburg. 

Het lidmaatschap kost per jaar € 35,-.  Daarnaast is iedereen verplicht te een clubtenue te dragen. Dit gaat ook via de vereniging. De eigen bijdrage aan de tenues zijn gebaseerd op kostprijs en het inkopen in grote aantallen. De prijs komt uit op €100,- per tenue (shirt & broek).

Als Lid moet je je houden aan ons verenigingsreglement. Ook hebben we spelregels die gelden tijdens het fietsen. Ondanks dat we een ‘jonge vereniging zijn’, pakken we het dus meteen goed aan..

Aanmeldformulier nieuw lid:

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Eventuele toelichting

 

 

Foto’s fietstocht

Beelden zeggen vaak meer dan woorden! Bekijk daarom de Obesitas Cycling Tour via ons foto-album. Klik hier.

Column Jos Briels

Column Jos

Een van de andere successen binnen het succes van de Obesitas Cycling Tour waren de columns die Jos Briels schreef tijdens de tocht van Parijs naar Roggel. Lees ze allemaal >> hier <<.

Lid worden?

Obesitas Cycling Tour is een van de vele initiatieven van Wielervereniging La Rochelle. Na de finish gaan we elke zondagochtend wielrennen of mountainbiken. Ook zullen we af en toe een bezoekje brengen aan het mooie Zuid Limburg. Interesse? Wordt lid! Schrijf je in op de ledenpagina.

Gezond Pleinfestijn!

Poster Gezond Pleinfestijn digitaal

Sponsoren in beeld!

Bezoek de ‘sponsoren-pagina’ van Obesitas Cycling Tour 2014. Mede namens hun wordt dit spektakel mogelijk gemaakt.

A3-poster-Zet-Roggel-in-beweging

Steun ons!

Draagt u het initiatief 'Obesitas Cycling Tour 2014' een warm hart toe en wilt u ons steunen of sponsoren, neem dan contact op middels ons contactformulier.

Alvast hartelijk dank!