Volg hier de Obesitas Cycling Tour 2014 per dag!

Zaterdag 19 april 2014:
Aankomst in Roggel en Gezond Pleinfestijn

Vrijdag 18 april 2014

Donderdag 17 april 2014

Van Dinant naar Hamoir… We naderen het Nederlandstalige gebied. De mensen hier kunnen ons al verstaan. Dat levert leuke verhalen op met anderen.

Woensdag 16 april 2014

Etappe Quatre: Chimay – Dinant. Na de slopende rit van gisteren zijn we weer top fit. En dat komt vooral door jullie. Jullie willen niet weten hoe fijn het is om met het thuisfront te bellen. Gewoon even de stemmen van onze dames en kids te horen. Te vragen hoe het met hen gaat, want het is toch wel wennen voor ons. Dames, kids: super bedankt daarvoor! Op naar het volgende kastelendorp! Dinant here we come!

Dinsdag 15 april 2014

Etappe Trois: Laon – Chimay. Een ‘koude start’ vandaag. Nachtvorst? Gelukkig hebben de renners nog wat spek op de ribben. Vandaag dus de armwarmers, beenwarmers en de windstopper aan!

Een behoorlijke tocht vandaag! Om 17.14 is de ploeg aangekomen. Ruim 120 km. Niks vlak. Serieuze klimmetjes van soms 12%!
Dolf Knippels en Patrick Vullers voorop, net als Ruud Janssen. Daarachter op karakter Jos Briels. Pascal Kierkels was letterlijk en figuurlijk soms de weg kwijt. Chauffeur Ed Geenen dacht het beter te weten. Pijn. Frustraties. Lachen!

Alle emoties zijn voorbijgekomen vandaag. Dat bleek het meest bij de aankomst. High fives! Omhelzingen! Zelfs een traan was in de ogen te zien.

Mede dankzij de mecaniciens en de cameraman is de Koninginnerit met succes gehaald. Super gedaan Mannen! Super gedaan!

Maandag 14 april 2014

Etappe Deux: Pierrefonds – Laon. De Deuxieme Etappe zit erop. De ploeg is in Laon! Vertrokken vanuit een sprookjesachtige setting. De tocht bleek zwaarder dan verwacht. Alhoewel er nog weinig materiaalpech is voorgevallen, wordt het lichaam toch al aardig op de proef gesteld. 2 renners hebben het lastig. De pijntjes worden erger. Ed heeft brandplekken op zijn benen. Niet van het harsen, maar omdat hij in slaap was gevallen direct nadat hij warmhoudspray op zijn knie had gespoten. Tja..

Maar de sfeer is nog steeds goed.

Zondag 13 april 2014

Vandaag: ‘Prémier Etappe: Le Mesnil Amelot  –  Pierrefonds’. De ploeg van Obesitas Cycling Tour heeft vandaag met succes een hele mooie route afgelegd, nl. een kastelen fietsroute. het mag geen verrassing zijn dat dit prachtige foto’s heeft opgeleverd! Enerzijds van de prachtige omgeving en anderzijds foto’s van een ploeg dat goed in z’n vel zit! Uit enkele foto’s blijkt de kameraadschap en de verbondenheid, en natuurlijk de wil om de tocht met succes te voltooien. Goed gedaan jongens!

Zaterdag 12 april 2014

Dag van aankomst in Parijs. Tevens om 13.00 uur de ‘Presentation d’ Equipe Obesitas Cycling Tour (Tour d’Eiffel)’ en om 15.00 uur de ‘Proloog Gressy – EuroDisney’. Het gaat nu echt beginnen!

 

Foto’s fietstocht

Beelden zeggen vaak meer dan woorden! Bekijk daarom de Obesitas Cycling Tour via ons foto-album. Klik hier.

Column Jos Briels

Column Jos

Een van de andere successen binnen het succes van de Obesitas Cycling Tour waren de columns die Jos Briels schreef tijdens de tocht van Parijs naar Roggel. Lees ze allemaal >> hier <<.

Lid worden?

Obesitas Cycling Tour is een van de vele initiatieven van Wielervereniging La Rochelle. Na de finish gaan we elke zondagochtend wielrennen of mountainbiken. Ook zullen we af en toe een bezoekje brengen aan het mooie Zuid Limburg. Interesse? Wordt lid! Schrijf je in op de ledenpagina.

Gezond Pleinfestijn!

Poster Gezond Pleinfestijn digitaal

Sponsoren in beeld!

Bezoek de ‘sponsoren-pagina’ van Obesitas Cycling Tour 2014. Mede namens hun wordt dit spektakel mogelijk gemaakt.

A3-poster-Zet-Roggel-in-beweging

Steun ons!

Draagt u het initiatief 'Obesitas Cycling Tour 2014' een warm hart toe en wilt u ons steunen of sponsoren, neem dan contact op middels ons contactformulier.

Alvast hartelijk dank!