DE FILM ‘ZWARE HELDEN’ IS ER !!

Zware Helden: Meer dan een Fietstocht

Afgelopen weekend is onze film gepresenteerd in de Bioscoop van Roggel. Ruim 100 mensen waren daarbij aanwezig. Naast onze film werd ook de film ‘Nieuwe Helden’ getoond, die gaat over de wijze waarop professionele wielerteam Argos Shimano hun renners voorbereid op de koers. Argos Shimano, tegenwoordig GIANT Shimano, geldt als het voorbeeld van hoe je de renners zonder doping prepareert om koersen te winnen. Het gaat over het lichaam prepareren door gezonde voeding,  gezonde mentaliteit en ook kracht en techniek. Onze ambassadeur Roy Curvers is teamcaptain bij deze ploeg. Hij speelt ook een rol in de film ‘Zware Helden’. Roy en Frans Maassen hebben ook nog een kijkje gegeven in het dagelijkse leven van de wielrensport. Ze werden in de bioscoop geïnterviewd door Sander Kleikers van L1.

 

Foto’s fietstocht

Beelden zeggen vaak meer dan woorden! Bekijk daarom de Obesitas Cycling Tour via ons foto-album. Klik hier.

Column Jos Briels

Column Jos

Een van de andere successen binnen het succes van de Obesitas Cycling Tour waren de columns die Jos Briels schreef tijdens de tocht van Parijs naar Roggel. Lees ze allemaal >> hier <<.

Lid worden?

Obesitas Cycling Tour is een van de vele initiatieven van Wielervereniging La Rochelle. Na de finish gaan we elke zondagochtend wielrennen of mountainbiken. Ook zullen we af en toe een bezoekje brengen aan het mooie Zuid Limburg. Interesse? Wordt lid! Schrijf je in op de ledenpagina.

Gezond Pleinfestijn!

Poster Gezond Pleinfestijn digitaal

Sponsoren in beeld!

Bezoek de ‘sponsoren-pagina’ van Obesitas Cycling Tour 2014. Mede namens hun wordt dit spektakel mogelijk gemaakt.

A3-poster-Zet-Roggel-in-beweging

Steun ons!

Draagt u het initiatief 'Obesitas Cycling Tour 2014' een warm hart toe en wilt u ons steunen of sponsoren, neem dan contact op middels ons contactformulier.

Alvast hartelijk dank!