9 sept 2014 start programma KERNGEZOND op de Basisschool Roggel

Yessss! Het gaat eindelijk gebeuren!!

De Obesitas Cycling Tour had onder andere als doel om het bewustzijn bij basisschoolkinderen te vergroten dat Gezond Eten, Gezond Bewegen en Gezond Leven enorm belangrijk is. Daarom hebben we via de Obesitas Cycling Tour geld bij elkaar gehaald om daarmee een programma ‘Kerngezond’ aan te bieden aan kinderen van de Basisschool in Roggel.

A.s. dinsdag gaat dit ook echt van start.

Wethouder Paul Vogels, School-Directeur Jos Hageman, organisator Maurice Graef en onze eigen Ruud Janssen zullen de aftrap verrichten van het programma ‘KERNGEZOND ROGGEL!’

Om 08.30 wordt er op het schoolplein gestart met een warming up. Kinderen en de ouders gaan dan starten met een gezellig en sportief halfuurtje. 3 top-sporters zijn daarbij aanwezig.  Daan Versleeuwen ( BEVO ) en Aron Gielen ( Ex VVV ) en Roy Curvers (Team GIANT SHIMANO).

Om 09.00 uur gaan de Top-sporters samen met de kinderen ontbijten. De top-sporters leggen de kids uit hoe ze zelf ontbijten en waarom het heel goed is om dat te doen. De ouders krijgen tegelijkertijd in een andere zaal voorlichting hierover.

Om 10.00 uur is de eerste activiteit van het programma Kerngezond afgelopen.

Gedurende het schooljaar zullen er nog veel meer activiteiten georganiseerd worden.

 

Foto’s fietstocht

Beelden zeggen vaak meer dan woorden! Bekijk daarom de Obesitas Cycling Tour via ons foto-album. Klik hier.

Column Jos Briels

Column Jos

Een van de andere successen binnen het succes van de Obesitas Cycling Tour waren de columns die Jos Briels schreef tijdens de tocht van Parijs naar Roggel. Lees ze allemaal >> hier <<.

Lid worden?

Obesitas Cycling Tour is een van de vele initiatieven van Wielervereniging La Rochelle. Na de finish gaan we elke zondagochtend wielrennen of mountainbiken. Ook zullen we af en toe een bezoekje brengen aan het mooie Zuid Limburg. Interesse? Wordt lid! Schrijf je in op de ledenpagina.

Gezond Pleinfestijn!

Poster Gezond Pleinfestijn digitaal

Sponsoren in beeld!

Bezoek de ‘sponsoren-pagina’ van Obesitas Cycling Tour 2014. Mede namens hun wordt dit spektakel mogelijk gemaakt.

A3-poster-Zet-Roggel-in-beweging

Steun ons!

Draagt u het initiatief 'Obesitas Cycling Tour 2014' een warm hart toe en wilt u ons steunen of sponsoren, neem dan contact op middels ons contactformulier.

Alvast hartelijk dank!